Kafana ne sme da trpi zbog porodice!

Prijatelju propalice, želim ti srećno porobljavanje/zarobljavanje (u narodu poznato pod nazivom „venčanje“), a od strane izabranice tvog srca.

Verovatno ste se ponadali kada ste videli i koverat pored poklona, ali i razočarali kad ste videli da nisu pare, nego poruka. Kafana ne sme da trpi zbog porodice Ali to vam je samo da ne postanete pohlepni i alavi na pare. Ako se pitate koja to budala zbija tako neslane šale… Pa, na to pitanje ćete morati sami da nađete odgovor. Za to imate dve metode. Prva i ne tako pouzdana je da pretpostavite ko je u pitanju. Iako imate dosta šanse da pogodite, ipak, kao sto rekoh, nije tako pouzdana, pa postoji šansa da pogrešite i optužite nevinog čoveka. Druga metoda je da otvorite sve poklone i onaj ko fali sa poklonom – taj je. Ja bih ipak preporučio kombinaciju ove dve metode. Otvorite sve poklone, vidite ko sve fali sa poklonom, izaberete nekog iz tog spiska i optužite ga. U tom slučaju i ako pogrešite, neće da bude neka šteta, jer ste optužili nekog ko nije hteo da pomogne mladom bračnom paru da stanu na put samostalnosti i života.

Par bitnih informacija. Garancija i račun vam se nalaze unutra. Garancijaa vam je ako nešto ne radi, da možete sami da reklamirate. Da ne smarate mene. A račun vam je zato što garancija nije funkcionalna bez računa. A i da bi ste znali koliko sam para potrošio na poklon, pa u slučaju da se i ja nekad budem ženio, da znate koliko vi da potrošite. To je vrlo malo verovatno, ali nikad se ne zna. Čudni su putevi Gospodnji. S’ obzirom na nestabilnost dinara, a kako me ne biste oštetili tog sudnjeg dana (ako do njega dođe), predlažem da cenu sa računa prevedete u eure i tu informaciju čuvate kao relevantnu.

Par saveta. Ono da delite dobro i zlo, da se volite i tako, to će vam (mate)matičar reći, pa ću preskočiti taj deo. Ja ću vam dati par praktičnih saveta.
Lepša polovina (u ovom slucaju mlada), ukoliko koristi silu zbog ubeđivanja, tj. bije mladoženju, ne treba za to da koristi ruku, jer je dotični gospodin neosetljiv na to. Kafana ne sme da trpi zbog porodice - mikrotalasna Za to postoje specijalizovani alati, u vidu varjače, oklagije… Ako nemate, nabaviću vam. Razlog za to je više nego očigledan, pored toga sto je delotvornije, eliminiše se mogućnost da se mlada povredi, da ne kažem da slomi ruku. Za mladoženju: kafana ne treba da trpi zbog porodice, ali to ne znaci da ne možeš i ženu da povedeš sa sobom. Jeste da će da te gazi, šutira i udara ispod stola da bi manje pio, ali to je sastavni deo kafane. Tako mora da bude.

Želim vam da sledeće godine budete nervozni od nespavanja zbog celonoćnog ljuljanja potomstva. To znači da pre toga morate da poradite na tome. I normalno, želim vam puno uspeha, sreće i popularnosti, bar onoliko koliko je ja imam.

PS: Ako na svadbi ne bude pevačice, trazicu poklon nazad.

Comments

comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.