7+1 saveta za siguran sex u autu

Ovih dana sam pročitao milion textova o raznoraznim sexovima.
– „13 saveta kako da je dovedeš do vrhunca.
– „3 saveta kako da ga dovedeš do vrhunca.
– „6 saveta kako da je navedeš da iskoristi 3 saveta da te dovede do vrhunca.
Nisam nešto puno naučio, ali svatih da su te sexualne teme trenutno popularne. A što i ne bi? Pa leto je. (Al’ će s’ proleća rode da imaju poslaaa…)7+1 saveta za siguran sex u autu - Poza u autu

Tako i ja reših da dam svoj doprinos i da opišem svoje poglede na tu temu. Sa obzirom da sam društveno odgovoran, morao sam da se osvrnem i na bezbednosni aspekt svega toga.

1. Nabavite partnera. Može i bez, ali to nije to. Rizikujete da vas nazovu imenom kojim obično nazivaju džangrizavog matorca na položaju, koji voli da maltretira potčinjene (drkadžija). Ukoliko vas već zovu tako onda možete i da preskočite ovu stavku i da „radite na svoju ruku„.

2. Nemojte preterivati u nabavljanju partnera. Jedna od životnih filozofija jeste biti umeren u svemu. Tako i u ovom slučaju. Ako ne znate koliko je dovoljno/umereno, ovo vam je pravi trenutak da pogledate u saobraćajnu dozvolu. Tamo piše koliko vam je dovoljno. Nalazi se pod stavkom S.1 – broj mesta za sedenje uključujući i mesto vozača. U suprotnom rizikujete da dođete u sukob sa zakonodavcem.7+1 saveta za siguran sex u autu - Peglica

3. Ubacite auto u prvu kad ga ugasite i povucite ručnu kočnicu. Dvostruka sigurnost. Ako se nekako i desi da iskoči iz brzine, tu je ručna kao dodatna mera sigurnosti. Malo je verovatno da će sam da iskoči iz brzine, ali šta ga znaš. Možda vas ponese atmosfera, pa počnete da divljate malo više, mlatite nogama ili uhvatite pogrešnu stvar.

4. Zaglavite ciglu pod točak. U stvari, ko će u takvoj situaciji da izlazi iz auta i da traži ciglu. Pogotovo u sred noći. Zato preskočite ovu stavku. Ovo je samo ako menjate gumu.

5. Pazite da ne prevrnete auto. Najbolji način da izbegnete ovo jeste da ne koristite isti ritam zbog interference talasa. Menjajte ritam. Malo brže pa sporije… Šaraj malo!

6. Ostavite upaljenu poziciju. Ukoliko se zavlačite u neku šumu, poželjno je dati do znanja drugima da se vi tu nalazite i da nije zgodno da i oni baš tu pokušavaju isto. Ukoliko ste samo stali na mračnom delu pored puta, važno je radi bezbednosti obavestiti i ostale učesnike u saobraćaju o svojoj lokaciji. To će te najbolje uraditi tako što će te ostaviti upaljena poziciona svetla. Ona za to i služe. Uostalom, i onako će verovatno svi znati šta radite.

7+1 saveta za siguran sex u autu - Gepek style7. Nikako ne koristite vozačevo sedište. Trebaće vam puno vremena da ga posle vratite u pređašnje stanje i to nikad više neće biti isto. Može doći i do neželjenog stiskanja sirene, uključivanja žmigavaca ili paljenja dugog svetla (blicanja). Brisači su nebitni, verovatno se i onako već sve zamaglilo.

8. Pomerite suvozačevo sedište skroz pozadi. Ukoliko koristite suvozačevo sedište, oborite ga. Ukoliko koristite zadnje sedište, suvozačevo sedište će vam dobro doći kao oslonac i graničnik, kako ne bi ste upali u prostor za noge i time izazvali zaglavljenje. Zaglavljenje na pogrešnom mestu.

I na kraju da razrešim još jednu dilemu. Mada ima puno zajedničkog, sex sa autom, nije isto što i sex u autu. Ovo prvo moliš boga da se ne desi, a ovo drugo molis boga da se desi.

Comments

comments

6 мишљења на “7+1 saveta za siguran sex u autu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.