null poezija

Dve stvari koje nikad neću razumeti jesu džez i poezija.

null poezija - peroKada sam se rodio glava mi je toliko bila puna da je pretila da eksplodira. I doktori su pitali moju majku šta da odstrane da ne bi došlo do eksplozije. I ona rekla „ajd taj džez, i tako ničemu ne služi a i izlazi iz mode. I još nešto što Vi hoćete“. I tako sam ja postao operisan od poezije i džeza.

Za umetnost sam antitalenat, ali kad stanem ispred slike ja znam da li mi se sviđa ili ne. Kod poezije imam samo belo. Ništa! Stručnim izrazom se to kaze NULL. Ne znam ni da li mi se sviđa ili ne. null poezija - trubaŠto se džeza tiče, odmah zovem konobara ili konobaricu (zavisi ko je prisutan, mada više preferiram konobarice) da puste neku muziku.

I s obzirom kakav sam kontraš i koliko sam tvrdoglav, reših i ja par reči poezije da napišem. Samo da pokažem da mogu (za Anu – nije đavolica). A možda i ne mogu nego samo sam umislio da mogu. Kako god bilo, evo i tih mojih par reči.

Znači poezija malo

Hteo sam da budem kao i drugi,
želeo sam isto što i drugi,
voleo sam isto što i drugi,
radio sam isto što i drugi,
I koliko god sam se trudio,
nisam bio kao i drugi.

A hteo sam samo da budem tvoj bivši!

PS: Treba mi pravi naslov za ovo veliko remek delo. Ko mi ga bude smislio dobiće 20% od autorskih prava jednog dana kad se budem proslavio.

Comments

comments

9 мишљења на “null poezija

  1. Samo mi nije jasno ko je taj drugi? Je l’ to njen bivsi? Pa si ti hteo da budes treci? Ili prvi, kako bi drugom omogucio da se realizuje kao takav? Mnogo je pitanja…

    Predlog za naslov: Ja Vs Drugi

    • Ja koliko sam shvatio poezija i nema nekog logickog smisla, tako da ova prosta matematicka pravila i nisu bas vazeca. Znaci ili primeni neka komplikovanija pravila ili se mani matematike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.